The Fit


Extra lange joggingbroeken voor heren, in maten zoals je gewend bent bij je jeans.

Extra lange broeken met een slim fit pasvorm

Bij The Organic Fit bieden we onze broeken in verschillende combinaties van breedte- en lengtematen. We hanteren geen maten als 'tall' of 'extra-tall' maar hanteren gewoon normale jeans maten. Logisch én praktisch. Er kan veel verschil zitten in bijvoorbeeld een lengte 36 van twee verschillende merken. Daarom raden wij je altijd aan om je eigen benen even op te meten zodat je bij ons de goede maat besteld.

De Hyperion Sweatpants

Deze extra lange joggingbroek voor heren is vooralsnog verkrijgbaar in 7 verschillende maten. Jouw benodigde maat kun je bepalen door je beenlengte en je heupomtrek te meten en met onderstaande tabel te kijken welke maat je moet hebben.  

maattabel hyperion sweatpants extra lengte

Breedtemaat: Meet in een ontspannen houding de omtrek van je heupen over de rand van je boxer of waar je normaal gesproken je broekrand hebt zitten. 
Lengtemaat: Meet je binnenbeenlengte, vanaf je kruis tot aan de grond. Doe je schoenen uit en ga rechtop tegen een muur staan. Kies een plat object als referentie en klem dat bij je kruis tussen je benen (zoals bijvoorbeeld een stok, waterpas of een boek). Gebruik vervolgens een meetlint om de afstand van de vloer tot de bovenkant van je referentieobject te meten. Doe een aantal keren en neem het gemiddelde om voor nauwkeurigheid te zorgen.

Jouw feedback

Zit je er met je eigen maat net tussenin? Rond dan iets naar boven af of ga voor een grotere maat. De broek zal tijdens het wassen nog iets krimpen. Zit je maat er helemaal niet tussen, neem dan even contact met ons op. Bij voldoende vraag nemen we de extra maat op in ons assortiment.