Ons verhaal


Eindelijk, een merk dat zich richt op broeken met extra lengte.

Broeken met extra lengte tot maat 38

Als lange man heb je broeken nodig met extra beenlengte. Telkens ben je in je zoektocht naar een lekkere sweatpants gedwongen tot de aankoop van een XXL. Na het plaatsen van je bestelling wacht je hoopvol tot je pakketje wordt geleverd. Enigszins sceptisch want: voor de hoeveelste keer bestel je nu al een joggingbroek? Na ontvangst van je broek blijkt hij niet alleen nog stééds te kort, maar ook veel te wijd. Voor de zoveelste keer besluit je teleurgesteld om hem maar weer terug te sturen.

Helaas is bovenstaande voorbeeld voor veel mannen nog steeds realiteit. We leven in een tijd waarin veel wordt geïnnoveerd in de kledingindustrie. Van het gebruik van waterafstotende en antibacteriële materialen tot het leasen van kleding. Kwalitatief goede broeken, van sweatpants tot chinos, met verschillende lengtematen blijven echter vooralsnog uit.

Om hier verandering in te brengen is The Organic Fit opgericht. Met als doel: broeken van goede kwaliteit, gemaakt met duurzame materialen en beschikbaar in verschillende lengtematen. Van en voor lange mannen!

Kernwaarden

Bij The Organic Fit staat de klant centraal. We voldoen aan jouw behoefte als lange man: broeken met lengtematen. Onderstaande kernwaarden zijn voor ons alledrie even belangrijk.

Klantenservice

Een optimale klantbeleving staat centraal. Zonder jou als klant, hebben wij geen bestaansrecht. Wij doen er elke dag alles aan om jou de best mogelijke producten en service te bieden.

Kwaliteit

Wij staan voor het bieden van de beste productkwaliteit. Het gebruik van duurzame materialen vinden wij hierbij essentieel. Onze producten bevatten 100% organisch katoen, GOTS gecertificeerd.

Ideale pasvorm

Jou als klant goed informeren over de pasvorm van de broek is bij internetshoppen van groot belang. Bij gerenommeerde merken zie je vaak één maattabel voor al hun producten. Wij bieden jou een overzicht van de maten per product. Zodat je precies weet waar je aan toe bent en je direct de goede maat besteld.

Klachten of opmerkingen

We kunnen het ons bijna niet voorstellen maar mocht je desondanks toch een probleem hebben, ben je ergens niet tevreden over of heb je verbetersuggesties, dan horen wij dat graag van je. Schrijf een bericht via onze contactpagina of stuur direct een mailtje naar info@theorganicfit.nl. Samen gaan we voor je op zoek naar een oplossing.