Refund policy

Door de juiste productinformatie op onze site streven wij ernaar jou een product te leveren welke volledig aansluit bij jouw verwachtingen. Mocht je, om wat voor reden dan ook, toch een artikel willen retourneren dan kun je dat doen binnen 30 dagen na de dag van ontvangst. Helaas bieden wij alleen voor klanten vanuit Nederland de mogelijkheid tot gratis retourneren.

Land Retourkosten
Nederland Gratis
België Voor eigen rekening
Luxemburg Voor eigen rekening
Duitsland Voor eigen rekening
Denemarken Voor eigen rekening
Frankrijk Voor eigen rekening
Oostenrijk Voor eigen rekening
Ierland Voor eigen rekening
Portugal Voor eigen rekening
Spanje Voor eigen rekening

Indien je een broek wenst te retourneren, zorg er dan wel voor dat het te product voorzien is van alle oorspronkelijke labels. Dit zodat wij het opnieuw in dezelfde staat kunnen verkopen. 

Wanneer je een broek besluit te retourneren, vul dan het formulier in welke wij meesturen met je pakket. Ben je je formulier kwijt? Download dan hier een nieuwe.

Wanneer je je pakketje weer hebt afgegeven bij een vervoerder bewaar je verzendbewijs dan goed, totdat je retourzending door ons is verwerkt en afgehandeld.

Ruilen van artikelen

Ruilen van artikelen is helaas niet mogelijk. Heb je een broek besteld en heb je eigenlijk een andere maat nodig? Retourneer dan je broek en plaats een nieuwe bestelling.